Rólunk

Társulásunk a jog, az adózás és az ügyvitel terülten nyújt szakértői szolgáltatást a privát-, az üzleti- és a közigazgatási szereplők részére.

Meggyőződésünk, hogy az adott entitás, a cselekvési lehetőségeinek pontos ismeretével természetes lépéselőnyhöz jut az ügylet sikeres lebonyolításában.

Szolgáltatásunk összetett. Egyes esetekben az Ügyfelek alapvető jogaikkal és kötelezettségeikkel tisztában vannak, ám szakemberre kívánják bízni az ügylet okirati tényezőjét, hatósági ügyintézést. Más esetben az ügyfél speciális élethelyzetbe kerül és jogi igénye kíván külön szakértelmet, eseti eljárásformát.

Társulásunk tanácsadás keretében – szóbeli előadás, rendelkezésre bocsátott okirat, egyéb bizonyítási eszközökön keresztül – beazonosítja az ügyfél tényállását, értelmezi azt, szükség szerint összeválogatja a jogi normákat és szóbeli vagy írásbeli formában tájékoztatást nyújt, szakmai véleményezést végez, javaslatot dolgoz ki.

Képviseleti tevékenység keretében a megbízó igénye szerint elkészítjük a szükséges okiratokat, lefolytatjuk az üzleti-, hatósági- és bírósági eljárásokat.

Szakértőink eseti, projekt típusú vagy tartós megbízás formájában állnak az Ügyfelek rendelkezésére.