Impresszum

 1. ÜZEMELTETŐ

  MVITEL Komplex Ügykezelő Kft.
  4025 Debrecen,
  Postakert utca 14. B. ép. 1. em. 1.
   
  www.mvitel.hu
  iroda@mvitel.hu
   
 1. PORTÁL HASZNÁLATI FELTÉTELEK

  Jelen honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagok kizárólag a tájékoztatást szolgálják, azok sem részben, sem egészben nem tekinthetőek ajánlatnak vagy tanácsadásnak.

  A Portál megtekintésével, böngészésével –  ráutaló magatartással – a Felhasználó elfogadja az alábbi  feltételek:

  Az MVITEL Kft. a jelen portálon (továbbiakban „portál”) megjelenő dokumentumok (továbbiakban „oldalak”) használatának jogát csak azzal engedélyezi, hogy a felhasználó tudomásul veszi:

  1. A portálon megtalálható oldalak kizárólag a tájékozódást,  ismeretszerzést szolgálják.
  2. A portálon található oldalakat a felhasználó – a jogosulttól származó írásbeli engedély nélkül – nem jogosult sem egészükben, sem részben másolni, módosítani, újra előállítani vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.
  3. Az mvitel.hu és tartalma – szerzői jogi védelem alatt áll.

  A jogszabályokban meghatározott ídézés szabályainak betartásával, nem kell engedély az idézéshez. Idézés esetén kérünk rámutatni  a portál megfelelő oldalára (“link-elhelyezése”).

  A jogosulttól származó írásos engedély nélkül tilos jelen webhely tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni, tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.

  Az MVITEL Kft. fenntartja a jogot, hogy honlapját bármikor módosítsa, átdolgozza, elérhetőségét korlátozza, felfüggessze vagy megszüntesse.

mti_hirfelhasznalo